۷ مرحله زنجیره کشتار سایبری (Cyber Kill Chain) | تاریخچه، مزایا و معایب
زمان مطالعه : 9 دقیقهزنجیره کشتار سایبری (Cyber Kill Chain)، مدلی برای درک و مقابله با حملات سایبری است. این مدل، مراحل…
زمان مطالعه : 9 دقیقهزنجیره کشتار سایبری (Cyber Kill Chain)، مدلی برای درک و مقابله با حملات سایبری است. این مدل، مراحل…
زمان مطالعه : 10 دقیقهسیستم پیشگیری از نفوذ (Intrusion Prevention System یا IPS) یک ابزار امنیتی شبکه است که ترافیک شبکه را…
زمان مطالعه : 11 دقیقهتست نفوذپذیری (Penetration Testing یا Pentest) فرآیندی است که در آن متخصصان امنیت سایبری، سیستمها و شبکههای شما…
زمان مطالعه : 8 دقیقهتست نفوذپذیری یا تست نفوذ (Penetration Testing یا Pen Test) به عبارتی ساده، شبیهسازی یک حمله سایبری است…
زمان مطالعه : 2 دقیقهتهدید، آسیبپذیری و خطر سه اصطلاح در حوزه امنیت سایبری بسیار به هم مرتبط هستند، اما مفاهیم متفاوتی…
زمان مطالعه : 2 دقیقهباگ بانتی یک روش نوین و موثر برای بهبود امنیت سیستمها و نرمافزارها است که به سرعت در…
زمان مطالعه : 6 دقیقهمهندسی اجتماعی صرفاً به دنیای دیجیتال که در مقاله قبل با موضوع متد های حملات مهندسی اجتماعی از…
زمان مطالعه : 3 دقیقهعامل تهدید (Threat Actor) اصطلاحی کلی برای هر فرد یا گروهی است که بالقوه میتواند به یک سیستم یا شبکه آسیب برساند. این افراد یا گروهها میتوانند انگیزههای مختلفی داشته باشند، از جمله سود مالی، جاسوسی یا خرابکاری.
زمان مطالعه : 4 دقیقهامنیت اطلاعات به مجموعه اقداماتی گفته میشود که برای محافظت از اطلاعات در برابر دسترسی، استفاده، افشا، خواندن، نسخه برداری، ضبط، خراب کردن، تغییر و دستکاری غیرمجاز انجام میشود.
زمان مطالعه : 12 دقیقههدف هر اقدام امنیتی، محافظت در برابر دسترسی غیر مجاز است. فناوری فریب نوعی از امنیت سایبری است که از تاکتیک های فریب دهنده، مانند محیط های شبکه جعلی و تله ها و طعمه ها، برای به دام انداختن مهاجمان و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنها استفاده می کند. طعمه ها، سرورها، برنامه های کاربردی و داده های مشروع را تقلید می کنند تا مجرمین فکر کنند به مهم ترین دارایی های یک کسب و کار نفوذ کرده اند و به آنها دسترسی پیدا کرده اند، در حالی که در واقع چنین اتفاقی نیفتاده است.